PRESSEMELDING

airport

Skien Lufthavn AS viser til kunngjøring fra Danish Air Transport angående etablering av flyrute Skien – Bergen fra og med mandag den 14. februar 2011. Ruten skal betjenes med flytypen ATR42 som har plass til 46 passasjerer. Skien Lufthavn AS kan bekrefte at alle formelle og praktiske forhold er avklart overfor Danish Air Transport. Skien Lufthavn AS er svært fornøyd med at Danish Air Transport har iverksatt salg av billetter gjennom sin web-side og via reisebyråer.

 

Skien Lufthavn AS kan bekrefte at vi bistår Danish Air Transport i arbeidet med å planlegge etablering av flyrute Skien – Stavanger. Vi er svært tilfreds med DAT’s effektive og konstruktive fremgangsmåte for å etablere et effektivt reisetilbud med høy kvalitet til bedrifter og privatkunder.

Søknad om tilskudd til investeringsformål fra staten

Skien Lufthavn AS vil benytte den korte tiden frem til etablering av flyrute den 14. februar til ombygging av området for innsjekk, sikkerhetskontroll og bagasjemottak. Ombyggingen er nødvendig grunnet reviderte krav i forskrift angående sikkerhetskontroll, og utføres av ansatte i Skien Lufthavn AS. Vi ser frem til å ønske passasjerene velkommen til flygninger med Danish Air Transport fra den 14. februar i fornyet terminalbygg med vekt på publikumsvennlig og effektiv flyplasstjeneste!