Widerøe planlegger å starte opp på Geiteryggen

Widerøe har i dag besluttet å starte flygninger fra Skien Lufthavn Geiteryggen, med tre daglige rundturer til Bergen.

sunset-clouds

Widerøe har regnet på ruten siden Vildanden annonserte at de avviklet sin drift. – Skien Lufthavn har i dialog med oss vist at det er et grunnlag for å opprettholde en rute mellom Skien og Bergen, forteller kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe. – Vi så at passasjergrunnlaget for en egen bergensrute fra Skien var tilstede og at flere utenlandske selskaper viste interesse for den, forteller Kongsteien. — Det er mange som reiser i jobb fra Skien– og Porsgrunnsområdet, og som ett av Europas mest punktlige flyselskaper skal vi tilby folk i Telemark et godt reiseprodukt, forteller Kongsteien.

Med denne nye ruta får de reisende fra Skien tilgang til Widerøe og SAS sitt omfattende rutenett i inn- og utland. Widerøe tilbyr bred distribusjon for salg av billetter og tilgang til hele SAS-konsernets tidsbesparende tjenester, som gjennomgående bagasje og innsjekk via SMS.
Widerøe vil fly ruten til Bergen med en Dash8-100, med 39 seter, med tre daglige avganger. Nå jobber flyselskapet med å omdisponere fly og mannskap, samtidig som de avsluttende forhandlingene med lufthavnen gjøres. Oppstart av den nye ruten blir senest 28. mars.

Henvendelser kan rettes til lufthavnsjef Henning Klouman

Widerøe’s etablering 28. mars